av免费网址-青青青手机在线视频-√天堂资源中文-免费在线观看av网站-午夜dj视频在线观看完整版1-老少配老妇老熟女中文普通话-亚洲精品久久久久成人2007-国产精品边做奶水狂喷-另类综合小说-精品无码成人片一区二区-超碰超在线-国产对白刺激视频-亚洲天堂网在线观看-国产精品国产精品偷麻豆-国产精品美女久久久久久福利-国产露脸国语对白在线-91人人爽久久涩噜噜噜-亚洲欧美久久-久久综合色网-特级黄色 一级播放

違法信息舉報 客服熱線:400-118-7898
廣告
?
專接本欄目測試廣告

?2020自考學位英語模擬專項沖刺訓練題-閱讀理解9

自考 責任編輯:陳婷 2019-12-06

摘要:本文為大家提供2020自考學位英語模擬專項沖刺訓練題-閱讀理解9,供大家參考復習,更多詳情見下文。

本文為大家提供2020自考學位英語模擬專項沖刺訓練題-閱讀理解9,供大家參考復習,更多詳情見下文。

1、No one knows who made the first ice cream. Some people think that water ices and milk ices may have been made by the Chinese between three thousand and four thousand years ago. In time, the dish reached India. The Indians, in turn, may have passed on the secret to the Arabs and Persians. The Persians called their dish Sharbat, from which our word sherbet(冰凍果子露) comes.

Marco Polo, an Italian who traveled widely in the thirteenth century, noted that he found the Chinese had long been making ices out of fruit juices and milk. From the fourteenth century on, ices became popular, first in Venice and then throughout Italy.

In 1533, when Catherine de Medicis left Italy to marry the future King Henry Ⅱof France, she took her cooks with her. They made desserts the French had never tasted before. Among them was "ice cream". For each day of the wedding festivities(慶祝活動,慶典) Catherine's cooks prepared a different flavor of her favorite dessert-"ice cream."

At first ice cream was a luxury in France. Only rich people had money to buy it. Then, in 1660, a young man from Sicily, Francisco Procopio, arrived in Paris. He opened a shop that sold ice cream at prices people could afford. Procopio's"ice-cream parlor " became so popular that other shops were opened.

About 1640, King Charles I introduced ice cream to England. He had heard it was popular in Italy and France. He served ice cream for dessert at a banquet. The surprise dish was a great success. The King ordered his cook to keep the recipe for ice cream a secret. Charles felt that only royalty should serve the dessert. But the secret soon leaked out. Ice cream quickly became popular in England too.

(1)、This passage is mainly about the history of ice cream.

A:T

B:F

答案:A

(2)、Marco Polo's remark shows that he traveled in India.

A:T

B:F

答案:B

(3)、Ice cream was unknown in France until 1640.

A:T

B:F

答案:B

(4)、Ice cream was introduced to England by King Charles I.

A:T

B:F

答案:A

(5)、Development of ice cream in France and other countries is discussed in the passage.

A:T

B:F

答案:A

2、 Large modern cities are too big to control. They impose their own living conditions on the people who live in them. City-dwellers(居住在城市的人) have to adopt an unnatural way of life. They lose touch with the land and the rhythm of nature so that they are hardly conscious of the seasons.

A few flowers in a public park may remind people that it is spring or summer and a few leaves on the roadside may remind them that it is autumn. Beyond that, what is going on in nature seems totally unrelated to them. All the simple, good things of life, such as sunshine and fresh air are far away. Tall buildings blot out(把…遮住) the sun, and waste gases from cars pollute the air. Even the distinction between day and night is lost. In the night, it is almost as bright and noisy as it is in the day and people are busy with what they hope to deal with.

The funny thing about it all is that city-dwellers pay dearly for living in the city. The prices for houses are so high that it is often impossible for ordinary people to buy a house of their own. High rents must be paid for small flats which even country hens would dislike to live in. Moreover, the cost of living is very high. Everything you buy is likely to be more expensive than it would be in the country.

(1)、It can be seen from the passage that the author doesn't like living in the city.

A:T

B:F

答案:A

(2)、According to the 1st paragraph, city-dwellers don't have a natural way of life.

A:T

B:F

答案:A

(3)、The phrase "the rhythm of nature"in the 1st paragraph refers to the change of seasons.

A:T

B:F

答案:A

(4)、The cost of living in large modern cities is very low.

A:T

B:F

答案:B

(5)、It can be inferred from the passage that the author loves nature and hopes to be close to it.

A:T

B:F

答案:A

3、 Can trees talk? Yes, but not in words. Scientists have reason to believe that trees do communicate with each other. Not long ago, researchers learned some surprising things. First a willow tree attacked in the woods by caterpillars (毛蟲) changed the chemistry of its leaves and made them taste so terrible that they got tired of the leaves and stopped eating them. Then even more astonishing, the tree sent out a special smell--a signal causing its neighbors to change the chemistry of their own leaves and make them less tasty.

Communication, of course, doesn't need to be in words. We can talk to each other by smiling, raising our shoulders and moving our hands. We know that birds and animals use a whole vocabulary of songs, sounds, and movements. Bees dance their signals, flying in certain patterns that tell other bees where to find nectar (花蜜) for honey. So why shouldn't trees have ways of sending message?

(1)、It's implied that caterpillars do not feed on leaves that have an unpleasant taste.

A:T

B:F

答案:A

(2)、The willow tree described in the passage protects itself by growing more branches.

A:T

B:F

答案:B

(3)、The willow tree was able to communicate with other trees by giving off a special smell.

A:T

B:F

答案:A

(4)、It can be inferred from the passage that bees communicate by making special movements.

A:T

B:F

答案:A

(5)、The author holds that the incident described in the passage must be checked more thoroughly.

A:T

B:F

答案:B

更多資料

00162《會計制度設計》【知識集錦】

00292《市政學》【知識集錦】

00182《公共關系學》【知識集錦】

溫馨提示:因考試政策、內容不斷變化與調整,本網站提供的以上信息僅供參考,如有異議,請考生以權威部門公布的內容為準!

自考備考資料免費領取

去領取